Murat MAÇAL - Okul Müdürü

1981 tarihinde Kastamonu Tosya ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Tosya ilçesinde tamamladıktan sonra 2004 yılında Atatürk Üniversitesi Erzincan Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünde yüksek öğrenimini tamamladı. 2004 yılında mezun olup aynı yıl Kars/Arpaçay ilçesinde ilk görevine başladı. Burada çeşitli okullarda öğretmenlik, Müdür Yardımcılığı ve Okul Müdürlüğü görevlerini üstlendi. İsteğe bağlı tayin ile 2010 Haziran ayında Sakarya iline atanarak Taraklı, Kocaali ve Akyazı ilçelerinde de öğretmenlik, Müdür Yardımcılığı ve Okul Müdürlüğü görevlerini yürütmüştür. 2016 Temmuz ayında okulumuza Okul Müdürü olarak atanmıştır.  2017 yılında Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi ve Denetimi Alanında Yüksek Lisansını tamamlamıştır. Evli ve bir çocuk babası olup halen okulumuzda Okul Müdürlüğü görevini yürütmektedir.